CITY OF TORONTO DESIGN REVIEW PANEL

AGENDA: MEETING 3 - Thursday February 11, 2021

Virtual Meeting

9:15 am Panel Check-In – IN CAMERA (15 minutes)

9:30 am Break (15 minutes) - Meeting Open to First Project

9:45 am Call to Order - Chair's Review of Agenda

9:45 am Woodside Square Mall – 1571 Sandhurst Circle (1st Review)

Application: Rezoning Developer: WSIM Group

Presentations:

- Yishan Liu, Community Planning; Shan Li, Urban Design

- Graziani + Corazza Architects

11:10 am Break (15 minutes) – Meeting Open to Second Project

11:25 am 150 Queen's Wharf Road – Housing Now (1st Review)

Application: Rezoning Developer: CreateTO

Presentations:

- Mladen Kukic, Community Planning; James Parakh, Urban Design

- DTAH

12:35 pm Break (45 minutes)

(continued on page 2)



CITY OF TORONTO DESIGN REVIEW PANEL

AGENDA: MEETING 3 - Thursday February 11, 2021

Virtual Meeting

1:20 pm Panel Check-In – IN CAMERA (15 minutes)

1:35 pm Break (10 minutes)

1:45 pm Presentation: Indigenous Placekeeping

Training Session

Jennifer Franks; Consultant, Indigenous Affairs, City Manager Services

2:45 pm Break (15 minutes) – *Meeting Open to Third Project*

3:00 pm Keele-St Clair Study (1st Review)

Application: City Study

Presentations:

- Steven Dixon, Strategic Initiatives, Policy & Analysis; Allison Reid, Urban

Design

4:10 pm Break (15 minutes) – Meeting Open to Fourth Project

4:25 pm 4 Beamish Dr / 8 Jopling Ave S (1st Review)

Application: Rezoning

Developer: Amdev Property and Triage Development Corp.

Presentations:

- Jennifer Renaud, Community Planning; Allison Reid, Urban Design

- Graziani + Corazza Architects, Brook McIlroy

5:35 pm Adjournment

